Головна » 2016 » Листопад » 14

препарат Піперазин 45%

 

Опис

Білий дрібнокристалічний порошок.

Склад

 100 г препарату містить:

піперазину цитрату –  45 г,

лактози –  55 г.

Фармакологічна дія

Піперазину цитрат - сіль піперазину, яка діє згубно на личинкові і дорослі форми гельмінтів. Мала токсичність на організм тварин і птиці дає можливість згодовувати препарат групі тварин з кормом для дегельмінтизації.

Препарат порушує у нематод нервово-м'язеву регуляцію, викликаючи гіперполяризацію мембран нервових клітин і параліч, інгібує сукцинатдегідрогеназу, каталазу, ацетилхолінестеразу. Швидко всмоктується у шлунково-кишковому тракті. Виділяється з організму в основному з сечею протягом 24 годин.

Застосування та дозування

Препарат рекомендується застосовувати орально з водою при&nbs ... Читати далі »

Переглядів: 575 | Додав: sw | Дата: 14.11.2016 | Коментарі (0)

Лікарський засіб у формі розчину для ін'єкцій , призначене для лікування і профілактики нематодозів і арахноентомозов у великої рогатої худоби , овець.

Дектомакс містить в якості діючої речовини 1 % дорамектіна ( 25 циклогексил - 5 -О диметил- 25 -ді ( 1 - метилпропіл ) авермектіни А1А ) і суміш етилолеат і кунжутного масла як розчинник . За зовнішнім виглядом являє стерильний розчин , безбарвний або блідо -жовтого кольору. форма випуску. Скляні темні флакони об'ємом 50 см3 і 500 см3

Дектомакс - протипаразитарний препарат широкого спектру дії. Одноразове введення препарату надійно захищає тварин від нематод , комах і кліщів.

Дорамектін , зв'язуючись з рецепторами клітин м'язової і нервової тканини паразитів , збільшує проникність мембран для іонів хлору , що призводить до блокади електричної активності нервових і м'язових клітин нематод і членистоногих , їх паралічу та загибелі . У ссавців ці рецептори локалізовані тільки ... Читати далі »

Переглядів: 520 | Додав: sw | Дата: 14.11.2016 | Коментарі (0)



uCoz
Copyright MyCorp © 2024